Skapa ett användarkonto

Fyll i formuläret nedan och klicka på Skapa konto för att registrera dig och skapa ett användarkonto.

Användarnamnet används endast för inloggning. Det kan med fördel vara din e-postadress så är det lätt att komma ihåg det.

Fält marker­ade med * är obligatoriska.­

När du har registrerat dig får du ett e-postmeddelande med en länk där du måste bekräfta att det är ditt e-postkonto (ett bekräftelsemail).

Om du inte får något e-postmeddelande inom kort bör du först kontrollera att det inte har fastnat i ditt spam-filter. Hittar du inget e-postmeddelande där heller kan du kontakta oss på hjälper vi dig.

Klicka på länken villkoren nedan för att läsa om hur vi använder dina registrerade uppgifter.

Användarnamn
 
E-postadress
 
Förnamn
Eftenamn
 
Postnummer
Födelseår
Kön
 
 
 
villkoren  

Villkor

För att du ska kunna lämna din röst på ett e-förslag behöver du registrera ett konto.
Följande uppgifter behöver vi om dig:
- Användarnamn
- E-postadress
- Kön
- Ålder

Så här använder vi dina uppgifter:
Inga av de uppgifter du lämnar när du röstar på ett e-förslag kommer publiceras offentligt. Din e-postadress lagras under röstningsperioden men tars sedan bort. E-postadressen behövs för att kunna återställa ditt lösenord om du skulle glömma det. Dina övriga uppgifter behöver vi för att kunna göra en statistisk överblick över vilka som deltar i projektet.

Godkänn villkoren
Genom att du kryssar i rutan "Jag har läst och accepterar villkoren" och skapar ditt konto, medger du att Nässjö kommun får använda dina registrerade uppgifter, på det sätt vi beskrivit ovan.